Música

 Aquella va ser una nit intensa. Vam anar a veure el concert de la Carola amb el seu nou grup de música LUMM. La quantitat de sensacions i records que em van envair mentre escoltava aquella música va ser extraordinaria. No era només el plaer i el goig de veure "la meva nena", que  s'ha transformat en una dona potent i encisadora que creix i s'escampa com un aire càlid d'alt de l'escenari. Va ser constatar, altra vegada, que està immersa en un procés artístic en estat pur.
Els dos components de  LUMM - Carola i Guillermo-fan  música experimental. És clar que quan arribes a certa edat, poques coses ja et sonen a experiment. Acumules capes i capes d'imputs de les diferents tendències artístiques i sempre trobes algun referent conegut en tot allò que se't presenti com a nou. Cada cop se'm fa més  difícil  deslliurar-me dels prejudicis i gaudir davant d'una obra de teatre, una pel.licula o un concert. És un dels molts inconvenients de fer anys .Només l'art que  excel·leix per la seva força , la  sensibilitat o la frescor aconsegueix enganxar-me. I  aquests joves creadors, ella , si més no, no està contaminada, i la seva frescor , la seva sensibilitat i la seva força et desarma i t'atrapa.
Algunes teories psicoanalítiques diuen que les persones tenim memòria genètica, que quan naixem portem al cervell una part de la memòria dels nostres progenitors, i que s'acumula i va fent gruix. En aquest cas, m'agrada aquesta teoria. Alguna cosa hi dec tenir a veure amb l'art de " la meva nena"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada